VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Κοροϊδεύουν τους εργαζόμενους με την τακτική τους


.

Με το ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα και το ΣΕΕΕΝ, να δυναμώσουμε τον αγώνα για να μην περάσουν τα νέα μέτρα σφαγής του λαού.

Καμία εμπιστοσύνη στις ηγεσίες της ΠΑΣΚΕ-ΣΑΔ, ΔΑΚΕ που για άλλη μια φορά τα συνδικαλιστικά τους στελέχη στη ΓΕΝΟΠ, το ΣΠΑΡΤΑΚΟ, την ΕΤΕ, την ΕΝΩΣΗ κλπ, έκαναν ότι μπορούσαν ώστε η συμμετοχή στην απεργία της 9ης Ιουνίου να είναι πάρα πολύ μικρή.

Σήμερα είναι ξεκάθαρο στον κάθε εργαζόμενο ότι η προσπάθεια που έγινε όλα αυτά τα χρόνια από αυτές τις συνδικαλιστικές ηγεσίες με τις λογικές του «λιγότερου κακού, της δύσκολης συγκυρίας, του εμείς είμαστε καλύτερα από τους άλλους κλπ», στόχος ήταν να περάσουν στο κίνημα και τους εργαζόμενους την μοιρολατρία και να εκφυλίσουν την έννοια του αγώνα, της διεκδίκησης και της απεργίας.

Είναι πολιτική τους επιλογή να απογοητεύουν τους εργαζόμενους, έτσι ώστε από τη μια να τους εγκλωβίζουν λέγοντας ότι οι αγώνες δεν έχουν αποτελέσματα και από την άλλη βάζουν πλάτη να περάσει η πολιτική των κομμάτων τους, που βάζει τους εργαζόμενους στη λαιμητόμο (ασφαλιστικό, μετοχοποίηση, διαχωρισμός κ.α.).

Το ΠΑΜΕ σας καλεί να βγάλετε συμπεράσματα και να καταδικάσετε αυτές τις συνδικαλιστικές ηγεσίες, να συστρατευτείτε με τα ταξικά συνδικάτα, το ΣΕΕΕΝ. Να στηθούνε σε κάθε χώρο δουλειάς Επιτροπές Αγώνα και να αγωνιστούμε για την υπεράσπιση του βιοτικού επιπέδου για ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Στην επίθεση που μας γίνεται από την κυβέρνηση, τη ΝΔ με τη ουσιαστική συναίνεση του ΛΑΟΣ την ΕΕ, την τρόικα δεν μπορούμε να μην αντιδράσουμε.

Για να είναι αποτελεσματικοί οι αγώνες πρέπει να είναι ξεκάθαρος ο στόχος. Ενέργεια Λαϊκή Περιουσία σε κεντρικά σχεδιασμένη λαϊκή οικονομία.

Είναι η μόνη ρεαλιστική πρόταση γιατί βάζει πρώτα-πρώτα και πάνω από όλα τη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και τις σύγχρονες ανάγκες των οικογενειών τους.

Τους λεονταρισμούς του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού που στα λόγια ανεβαίνουν στα κεραμίδια και φωνασκούν για «κόκκινες γραμμές», υπόσχονται ότι θα «ματώσουν» κλπ από τους πολλούς «αγώνες», την ίδια ώρα εκφυλίζουν τις απεργίες που οι ίδιοι αποφάσισαν.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να αγωνιστούμε όλοι μαζί για μια κοινωνία που θα έχει στο κέντρο την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών, των αναγκών της λαϊκής-εργατικής οικογένειας, το μέλλον των παιδιών μας και όχι τα κέρδη των μονοπωλίων, του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου.

Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top